03 July 2008

coffee way

Από το πρωί δέχομαι τηλεφωνήματα από φίλες που προσπαθούν με δολιοφθορά να με παρασύρουν σε καφέδες και ποτά ανάγοντας την Πέμπτη σε five star day κοινωνικά , γιατί αν μιλήσουμε σε επαγγελματικό επίπεδο ο Ερμής δεν ξέρω αν είναι μόνο ανάδρομος αλλά σίγουρα πάει με τα χέρια....
Αυτό φυσικά που συμβαίνει με τις φίλες μου υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ταν περίεργο αν συνέβαινε σε δόσεις αλλά αυτή η μαζική επίθεση με βρήκε κάπως απροετοίμαστη για να πω όχι

Έτσι υπακούοντας στα σημάδια αποφάσισα να παραδοθώ και να παρασυρθώ σε μαραθώνιους καφέδες, μπαίνοντας στα ρεκόρ Γκίνες ως εκείνη που αυτοκτόνησε με καφείνη , αφού το ρεκόρ του μεγαλύτερου κεμπάπ μου το έκλεψαν ύπουλα μέσα απ τα χέρια.

Χθες προστέθηκε άλλη μια συναυλία στο σερί από συναυλίες της Χαρούλας που χάνω. Η τελευταία που δεν είχα καταφέρει να δω ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Λευκάδα όπου βρισκόμουν τότε για διακοπές αλλά κάτι αδιευκρίνιστο συνέβη απ αυτά που κάθονται επειδή έτυχε κι εσύ να βρεθείς εκεί και που να σας σηκώσει και τις δύο το νησί

Από τα νεύρα μου εκείνο το βράδυ έφαγα όλο το λευκαδίτικο σαλάμι και τον ξιδάτο γαύρο που είχα αγοράσει για να με βγάλει ασπροπρόσωπη τις κρύες νύχτες του χειμώνα .

12 comments:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

στο γκαρσόν θα πας?
Φιλιά

Anonymous said...

πολύ με ξίδια ασχολείτε τελευταία...

ξιδάτο γαύρο, ξιδιασμένο κρασί...

συμβαίνει κάτι;

Anonymous said...

ξέχασα ένα σ

υγ
δε μπορεί, θα το προσέξατε

revqueer said...

Μη μου αγχώνεσαι! Η Χαρούλα είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Πού θα πάει, θα τη πετύχεις.

νατασσΆκι said...

για τα ποτά δεν ξέρω, αλλά από την καφεΐνη ΔΕΝ παθαίνεις τπτ -σε βεβαιώνω, τεράστιες δόσεις την ημέρα καθημερινά, μια χαρά είμαι (λέμε τώρα...:p)

Έλα εδώ, την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη νομίζω θα είναι στο Πέτρας, το έχω ήδη σημειώσει και ΔΕΝ το χάνω με τίποτα, εγώ!
Ελα να πάμε παρέα ;)

Φιλιά, βρε!
(να προσέχεις)

diastimata said...

Είχες δει ποτέ την αρκούδα στο κλουβί του ζωολογικού στη ΧΑΝΘ; Που πήγαινε πέρα - δώθε σε δύο τετραγωνικά, επί 24 ώρες το 24ωρο ασταμάτητα; Ε, λοιπόν, από την καφεΐνη το είχε πάθει! Κοίτα να το πάθεις κι εσύ, να πηγαινοέρχεσαι στο στούντιο της Tv100, να σε κυνηγάνε οι κάμερες για ένα καλό κάδρο...

ΥΓ. By the way, σε είδα σε επανάληψη σήμερα, χειμωνιάτικη, με δύο ηθοποιούς - σκαντζόχοιρους (ίδιο μαλί, ίδιο βλέμα "θέλω-να-γίνω-βεάκης-και-δε-μ-αφήνουν") να προσπαθείς να κάνεις ερώτηση και να ΄χεις πάθει σεντόνι. Κορυφαία στιγμή!

Κανατάκη: Να σε ρωτήσω κάτι...
Ο άλλος: ...
Κανατάκη: ...
Ο άλλος: ...
Κανατάκη: Κάτσε, κάτσε, θα τη διατυπώσω την ερώτηση...
Ο άλλος: ...
Κανατάκη: ...
Ο άλλος: ...
Κανατάκη: Πώς...;
Ο άλλος: ...
Κανατάκη: Πώς...; Πώς αισθάνεσαι...;

Τε-λει-ο! Η αγωνία του παρουσιαστή πριν την ερώτηση! Αλλά η συνέχεια ήρθε τόσο όμορφη και καλή, που καλά έκανες και το άφησες στο μοντάζ. Πολύ αληθινό. Καλύτερο από το "Σκουπίδια" του Άντι Γουόρχολ!

Dr_MAD said...

Την Πέμπτη κυκλοφορούμε όλοι οι υπέροχοι, φανταστικοί, απίθανοι τύποι. Οι υπόλοιπες μέρες είναι για τους κοινούς θνητούς. Καπίτο?

Ταχυδρόμος! said...

Καλά, δολιοφθορείς υπάρχουν πολλοί..

patsiouri said...

Τι ώρες παίζεις να σε δώ κι'εγώ?
(Φαντάζομαι θα πρέπει να καλέσω πρώτα έναν παλιό φίλο που έχει βγάλει Μετσόβιο να μου ρυθμίσει τη συχνότητα!)

An-Lu said...

Μη σκας...έρχονται περισσότερες ζέστες ;-)

island said...

Βλέπω τον ταλαιπωρείται τον ουρανίσκο σας αγαπητή:Γαύρο με σαλάμι;Ούτε οι έγκυες τέτοιους συνδιασμούς...

KitsosMitsos said...

Για καλύτερες δόσεις καφεϊνης, προτιμήστε την ένεση καθότι αποδίδει τα μέγιστα.