28 August 2008

Ξέρεις από Βέσπα?



 “Αφού επιβίωσα και της σημερινής διαδρομής με τον Νίκο να οδηγεί τη βέσπα του, και γω να βρίσκομαι από πίσω είμαι ένας τυχερός άνθρωπος»

 Αυτή είναι η πρώτη σκέψη μου τι στιγμή που κατεβαίνω ανήμπορη να σκεφτώ τι θα πρωτοσυμαζέψω, από τα μαλλιά μου που παραπαίουν ανάμεσα στο ανορεξικό haircut της Amy Winehouse , ευτυχώς χωρίς το λιωμένο μακιγιάζ και τους Jackson 5, πριν οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση

Αμέσως μετά κατεβάζω το φόρεμα μου που έδινε μάτι σε όλο τον οδικό άξονα Πυλαίας-Κάτω Τούμπας- Κέντρου όπου οι κάτοικοι μας περιμένουν να περάσουμε κουνώντας σημαιακια της TV100, με αποτέλεσμα όμως οι υπόλοιπες περιοχές να μένουν παραπονεμένες. Γι αυτό και γω του ζητάω κάθε 2-3 μέρες να αλλάζουμε διαδρομή.

Μέχρι όμως να καταφέρω να γλυτώσω από το να γίνω εγώ ο λόγος που θα  πάρει extra bonus ή θα αλλάξει ταμπλό από τους πόντους , γιατί οι γιαγιάδες δεν βρίσκονται πια σε αφθονία στους δρόμους , υπομένω ανείπωτα μαρτύρια ταπείνωσης, αφού ούτε κάθομαι στο πλάι, ούτε καν  φοράω  μια μαντίλα που να ανεμίζει κάθε φορά που βάζει στόχο το επόμενο καπάκι του υπονόμου, πράγμα που αυτόματα με κάνει , έναν άγιο άνθρωπο .

Γιατί ισχυρίζεται ότι δεν το είδε, αλλά κατά βάθος νομίζω ότι το κάνει για να με τιμωρήσει που γκρινιάζω γιατί μέσα σε 2 λεπτά το πρόσωπό μου έχει γίνει καμουφλάζ βετεράνου στο Βιετναμ ,από τα καυσαέρια.

Αλλά εγώ ξέρω τι θα κάνω. Την επόμενη φορά θα ζητήσω να βγω γιωτάς και τελείωσε η υπόθεση. Τώρα αν θα ναι 4 ή 5 θα φανεί από τις έξτρα παροχές.

 

Εκείνος ,βέβαια, ισχυρίζεται  ότι είναι καλός οδηγός και γω κάθε φορά που φρενάρει απότομα για να μην πέσει « στο μαλάκα τον μπροστινό που δεν έβγαλε φλας» λέω από μέσα μου το απολυτίκιο του Αγίου Δημητρίου , χωρίς περικοπές, γιατί είναι και  πολιούχος και ίσως να ασχοληθεί με την κατάσταση, αφού ο Κ.Ο.Κ δεν φαίνεται να έχει ειδική πρόβλεψη διάσωσης για μένα, το χτένισμα μου , την τσάντα μου και γενικά την σωματική μου κατάσταση που βρίσκεται στη κρίση του κάθε διερχόμενου οχήματος

 

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν κατά τη διαδρομή πατάμε  και κανένα καυγά και εκείνος νομίζει ότι αν με κοιτάει όταν μου μιλάει, θα με πείσει για τα επιχειρήματά του , και τότε είναι που πραγματικά βρισκόμαστε στο έλεος του Θεού ή του απέναντι που επίσης μπορεί να βρίζεται με την γυναίκα του και έτσι ο καυγάς μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταφραστεί σε τροχαίο, ή ό,τιδήποτε με την λέξη «σπασμένο» για πρώτο συνθετικό

 

Εμένα βέβαια δεν με πειράζει γιατί γενικά η νέα διακόσμηση στο νέο στούντιο για το «Καλό Μεσημέρι» θα χει πολύ γυψοσανίδα και όλο και κάπου τριγύρω θα μπορώ να στέκομαι για να μη φαίνεται η διαφορά.

Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μπαίνουμε στον κόπο αν μπορούμε να το αποφύγουμε?

 

 

11 comments:

greekmedianews said...

Μεγάλη η χάρη του πολιούχου μας, θα τα καταφέρει να σε φυλάει στις ειδικές διαδρομές που κάνεις κάθε μέρα...
Άντε και καλή σεζόν Χριστινάκι...

Ταχυδρόμος! said...

Η άνοδος στην σέλα είναι εθελοντική, οπότε ουδεμία ευθύνη φέρουμε..

kanataki said...

ταχυδρόόμε
αει στο blog σου,ρε

kouklitsa said...

xaxaax poly kalo!!!!

Anonymous said...

Θέλω να σε δω με κράνος.

Ή έστω με εκείνα τα δερμάτινα καπελάκια με τα αυτάκια στο πλάι...

υγ
Η γραφή όπως πάντα.
Γάργαρη!

Dr_MAD said...

Μπορώ να σε πηγαινοφέρνω στη δουλειά σου για 1 εβδομάδα. Και χωρίς αντάλλαγμα (εδώ σε θέλω -μπορείς να βρεις τπτ μεμπτό στη σουπιά?)

fevis said...

Νομίζω πως η Gucci έχει βγάλει κάτι υπέροχα κράνη με logos... Όπως άλλωστε και η Louis Vuitton.. Εκτός και αν μια σέλα Hermes ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση... Μαζί με ασορτί φουλάρι για τα μαλλιά αλλά Μανταλένα.. Άλλος για την βέσπα μας!!!!

Anonymous said...

σε νιωθω...την κολητη μου δε νιωθω που ακομη κανει ταξιδια με μηχανη κι εχει και τη μεση της...ειναι μαλλον ψυχολογικο το θεμα : ))

koptoraptou said...

Να γιατι θα 'χω να λέω ότι είστε γενναίος άνθρωπος! Την καλημέρα μου!

kanataki said...

koptoraptou
και σεις που με διαβαζετε

una mama
και σας δίνω εντολή να μην το καταλάβετε ποτέ

fevis
έτσι να πουλάω και ψάρια βρε αδερφε

mad
θες να μου πεις ότι αυτό που κατάλαβες είναι οτι μου άρεσε και ψάχνω για σωφέρ????


stixakia
του αεροπόρου???


kouklitsa
πρώτα ζούμε,μετά γράφουμε


greekmedianews
να μια λαμπάδα θα ανάψω

KitsosMitsos said...

Σαπέρα και σαδώθε πάνω στο μοτοσακό. Μήπως να πέρνατε εξτρά καλάθι για τη μηχανή αλά γερμανικές ταινίες;