13 May 2008

Got (not) an one way ticket to the blues

Η Τρίτη και 13 υποτίθεται ότι είναι η γρουσούζικη, αλλά εμένα τη Δευτέρα και 12 με έγραψαν για δεύτερη φορά στο λεωφορείο χωρίς εισιτήριο...

Προσπαθούσα να ισορροπήσω ανάμεσα σε μια έγκυο και τις 3 μου τσάντες για να βάλω τα κέρματα μέσα στην σχισμή, όταν φρέναρε ο οδηγός και προσπάθησα να πιαστώ από το περουκίνι του διπλανού κυρίου για να μη πέσω.
Η ελέγκτρια έκρινε πως δεν είχα σκοπό να πληρώσω , παρά τις διαβεβαιώσεις μου ότι τα ψιλά δεν τα κρατούσα στο χέρι για να παίξω pac man , μια και δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά στο λεωφορείο, και δεν μου επέτρεψε να κόψω εισιτήριο.

Την πρώτη φορά που μου συνέβη πριν σχεδόν 4 χρόνια ο παιδικός μου φίλος , ο Κώστας, μου ζήτησε την κλίση για να την κορνιζώσει , γιατί «δεν θα ξανάβρισκε εύκολα άνθρωπο που να χει καταφέρει αντί για 60λεπτά να πληρώσει 30 ευρώ» και «πολύ χαίρομαι Χριστίνα μου ,που έχω φίλες σαν και σένα και θα τα ζήσω όλα τα παράξενα»
Θα τον χαστούκιζα αν και κολακεύτηκα με το σχόλιο ,αλλά δεν είπα κουβέντα γιατί κατα βάθος είμαι δίκαιη και ξέρω ότι μου το χρωστούσε από τα νηπιαγωγεία που με φοβόταν και του φερνα το τραπεζάκι του κολατσιού στο κεφάλι και του βγαινε φάλτσο το «αχ κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φας».
Έτσι βρήκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία να με εκδικηθεί.

Σκέφτηκα να του στείλω και την δεύτερη κλίση με αφιέρωση ,αλλά φοβάμαι ότι θα την επανεκτυπώσει και θα την κυκλοφορήσει σε φειγ –βολάν με τη φωτογραφία μου, γιατί το τραπεζάκι του νηπιαγωγείου δεν ήταν και τόσο ελαφρύ και όσο να πεις ο ανδρικός εγωισμός δεν το σηκώνει...

Παραλείπω το κομμάτι της χθεσινής εμπειρίας γιατί είναι πολύ ταπεινωτικό και μόλις ξεμπέρδεψα με την μεταγεννέθλια κατάθλιψη ,μην έχουμε κι άλλα...
Άσε που θα πάω και στην Τάνια Τσανακλίδου το βράδι ,που εμφανίζεται στον Μύλο κάθε Τρίτη και Τετάρτη,έ και δεν είναι και τόσο ατελείωτη αυτή η κατάθλιψη βρε αδερφέ, πρέπει να κάνω και γω τα κουμάντα μου

Την Παρασκευή και το Σάββατο εμφανίζονται στον ίδιο χώρο και οι Ονειράμα




Το μόνο που θα θελα να ξερα είναι ποιος γυναικοκαμμενος διαλέγει τις γκόμενε-ελεγκτές στα λεωφορεία.
Και άντε και τις διάλεξε, δεν τις περνάει ένα-δύο «χεράκια» πρώτα να τους φύγουν και τα νεύρα?

23 comments:

Ταχυδρόμος! said...

Οι ελεγκτές σου φταίξανε..

kanataki said...

ταχυδρόοοοοοοομε
με λίγο feng shui θα φύγουν όλα τα κακά πνεύματα από εδώ μέσα..

patsiouri said...

Δεν έπρεπε να τα πληρώσεις ρε συ, αν τους έλεγες να πάτε στο τμήμα και έλεγες στους μπάτσους πως έίχες τα ψιλά στο χέρι στο τέλος δε θα πλήρωνες.
Και δεν το λέω για την τριαντάρα, το λέω γιατί όντως οι ελεγκτές είναι απίστευτοι μαλάκες!
Και δεν έχουν νεύρα, απλά παίρνουν bonus για κάθε πρόστιμο που κόβουν.

Anonymous said...

Κάτι ανάστροφο υπήρχε χθες, δεν εξηγούνται όλα τούτα αλλιώς...

Υπογραφή: ο Εννιαδάχτυλος.

Anonymous said...

Έτσι την έπαθα στο μετρό στην Βουδαπέστη. Ο ξέρεις ποιος είχε τη φαενή ιδέα αμέσως μετά να πετάξει τα εισιτήρια, οπότε μόλις αναδυθήκαμε στην επιφάνεια, μας περίμεναν οι δυο κοντοελεγκτές. Λιμουζίνα το πληρώσαμε το μετρό τους :)

Κουράγιο και συμπαρίσταμαι, όπως πάντα

ele said...

Το καλύτερο το έχω ακούσει στην τηλεόραση: Μπαίνει ο ελεγκτής στο λεωφορείο και λέει σε εναν επιβάτη "στο σπίτι σου εσύ βάζεις τα πόδια πάνω στο κάθισμα?" και ο επιβάτης του απαντά "εσύ στο σπίτι σου κόβεις εισιτήρια?"

Dr_MAD said...

Εγώ με παραβατικούς ανθρώπους δε μιλάω

PS: Εκτός αν είναι να κάνουμε μπίζνες

MARIA ANDREADELLI said...

Παρατήρησέ το και θα το διαπιστώσεις. Ούτε η Τρίτη και 13 ούτε η Παρασκευή και 13 είναι γρουσούζες.
Η Δευτέρα και 12 ΕΙΝΑΙ.
Για εμένα αυτό είναι σχεδόν κανόνας και φυσικά και χθες το κατιτίς μου συνέβη.
Φαίνεται πως σου συμβαίνει το ίδιο.
Και μετά λένε προλήψεις…

oKyrios said...

Αγωνιστική συμπαράσταση στο αδικημένο κανατάκι θύμα απο αμάμητο γκομενάκι.
Προτείνω αποχή απο το μπλόγκιν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες μέχρι τελικής δικαίωσης

υγ πάντα υπάρχει το χειρότερο.Ενημέρωσε Κώστας ότι υπάρχει μπλόγκερ πού έφαγε κλήση πεζός γιατί πέρασε απέναντι εκτος διάβασης.Εννοείται ότι γράφει ανώνυμα.

KitsosMitsos said...

Τώρα αν σου πω ότι μόνο σε σένα θα μπορούσε να τύχει αυτό, θα με πείτε περίεργο;
Καλή Τάνια!!!

Μιλ1 said...

Αχ αυτές οι κακο-μπιιιιπ γυναίκες που βρίσκονται σε θέση εξουσίας... Σε σκίζουν όπου σε βρουν...

Φιλιά κανατάκι!

aa-duck said...

γλυκό μου kanataki, μήπως έχεις κλίση στην κλήση; Και τι είναι 30 ευρώ μπροστά στη μακαριότητα της αιωνιότητας και τι είναι 30 ευρώ για μια ακριβοπληρωμένη τιβι σταρ
χι χι

οχ...


οχ...


οοοοοχ


κάτω το τραπεζάκι λ έ μ ε!

fevis said...

Θα ξεκινήσω από τα βασικά... Τι ακριβώς δουλειά είπαμε ότι είχες στο λεωφορείο?

lifewhispers said...

χεχεχε νομιζω οτι η φεβις τα ειπε ολα!!εσυ σε λεωφορειο;;; τι στο καλο;;
καλημερες!

greekmedianews said...

Καλημέρα... Για το Τρίτη και 13 θα σου δώσω 1000 δίκια... Η μέρα αυτή είναι κάπως και όλα τα στραβά μπορούν να συμβούν... Υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός... (εννοώ πως θα κυκλοφορείς πλέον με cabrio)...

K.K.M. said...

Tσανακλίδου για να σας φύγει η κατάθλιψη ;

προκλητικά αισιόδοξη σας βρίσκω

βάλτε κι έναν Μάλαμα στη διαδρομη να στανιάρετε εντελώς...

island said...

Όταν πήγαινα σχολείο χρησιμοποιούσα το λεωφορείο κάθε μέρα.Μπαίνει λοιπόν ένας ελεγκτής με ύφος "τώρα θα σας γαμήσω" και ζητάει από έναν φίλο μου τα εισητήρια.Ο φίλος μου είχε κόψει αλλά σαν ευέξαπτος που είναι του λέει:"Αν δεν δω την κάρτα σου εισητήριο δεν παίρνεις".Ο ελεγκτής σάστισε αλλά και πάλι με ύφος του λέει:"Κοίτα καλόπαιδο.Δεν παίζω εγώ.Δώσε μου τα στοιχεία"Και του απαντά ο φίλο σου:"Που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω ούτε στοιχεία θα πάρεις μα ούτε και εισητήριο αν δεν μου δείξεις την κάρτα σου".Με λίγα λόγια ο ελεγκτής παραλίγο να φάει και ξύλο αλλά τελικά εισητήριο δεν πήρε ούτε όταν πήγαν στους μπάτσους.

Αλήθεια όλοι οι αγάμητοι ελεγκτές γίνονται;

Anonymous said...

Μα και συ... πάρε εισιτήριο από πριν... Μπορείς να το κορνιζώσεις εσύ αυτή τη φορά σπίτι σου... Αααα βάλε καμιά καλλιτεχνική φωτογραφία σου, να έχεις να σε θαυμάζεις!! χιχιχιχιχιχι

gerasimos said...

Αντιπαρέρχομαι τις ύπουλες και ανυπόστατες κατηγορίες προηγούμενου σχολίου και λέω ότι ίσως δε σε πολυθέλουν τα λεωφορεία, τουλάχιστον τις παραμονές Τρίτων και 13. Εγώ αγοράζω εισιτήρια σε δεκάδες (καλά πόσο μίζερος τύπος είμαι) από το εκδοτήριο της Πλατείας Συντριβανίου με πέντε ευρουλίδια κι έτσι γλυτώνω από άγχη και ανησυχίες περί ψιλών, ελεγκτών και άλλων τέτοιων δαιμονίων και ξωτικών.

La Gigi said...

τραγικό λάθος το λεωφορείο, ποτέ ξανά. και κακως πληρωσες το πρόστιμο, μα είναι δυνατον 30 ευρω και να μην εχεις θεση να καθήσεις?

Anonymous said...

εμενα η κορη μου δυο φορες μπηκε στον προαστιακο και πληρωσε την καθε φορα 24 ευρω : ((
ξεκινησα να κανω συλογη τις κλησεις!

An-Lu said...

Έχεις κλίση να μαζεύεις κλήσεις!
(τι απέγιναν τα ταξί;)

So_Far said...

Μη στεναχωριέσαι καλό μου, κάφροι υπάρχουν παντού ...
στο λέω εγώ που έχω ροπή και τάση στις κλήσεις επίσης...
όσο για τη μεταγενέθλια κατάθλιψη... δεν υπάρχει λόγος... Que sera sera...
μια Ταυρίνα στο λέει αυτό...